Николета Лозанова е бясна на певицата Галена, защото счита, че се опитва да я копира с цел спечелване на Валери Божинов

[caption id="attachment_341879" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова бясна на Галена заради Валери Божинов Николета Лозанова бясна на Галена заради Валери Божинов[/caption]

Въпреки че е в процес на развод, Николета Лозанова не иска друга жена да спечели Валери Божинов с нейните оръжия. Ни Ло била бясна на Галена заради новата й визия, която наподобява досущ тази на бившата плеймейтка. Освен че това й се струвало крайно обидно, тя виждала и подтекст, според който фолк дивата се опитва да омае Божинов.

Валери си падал точно по жени с визията на Николета Лозанова, а Галена вече изглежда точно така. Слуховете гласят, че певицата от известно време наистина се опитвала всячески да прекара някоя и друга нощ с футболиста, но засега няма информация той да се е възползвал от това.

От друга страна познатите на Николета считали за висша форма на егоизъм да не искаш да си с някой мъж, но и да не го даваш на други жени. Те недоумявали, след като Ники сама избра да не бъде с Божинов, защо негодувала срещу това той да бъде с Галена.

"Наистина е голям егоист. Не е с него, но не го дава на друга. Той няма да я слуша, разбира се, но да мразиш Галена заради увлечението й по бившия ти, просто е абсурдно." - считат хората около Ни Ло.

Kliuki.bg припомня, че Николета Лозанова е смятана от мнозина за по-виновната бракът й с Валери Божинов да се провали. Хубавицата е била хваната в изневяра и тогава чашата за футболиста просто е преляла. Той също е имал доста извънбрачни авантюри, но не понасял да му изневеряват.

Според друга версия пък Николета и Валери никога не са били влюбени, а са се оженили напук на Алисия и Ники Михайлов, които също до неотдавна бяха заедно. Тук има логика, тъй като винаги когато певицата на "Ара мюзик" и вратарят скъсваха, същото правеха и Божинов и Ни Ло.