Алисия се оказа в епицентъра на страхотен скандал

Поп фолк дивата Алисия заформи нова кавга около името си. Певицата, която се превърна в една от най-оборотните за музикалната си компания „Ара мюзик”, донякъде и заради раздялата си с националния вратар Ники Михайлов, се оказа отново в епицентъра на конфликт. Причината е новото дуетно парче, което тя ще подготвя с колегата си Тони Стораро. Песента, която щял да запише Човека глас обаче била предвидена преди това за Джина Стоева. Но продуцента на музикална компания „Ара мюзик” просто бавел нещата и накрая съсипаната фолкаджийка си поискала вложените средства в парчето, пише HotArena.

Алисия, която дебнела като „хищна хиена” развръзката на нещата моментално изявила желание тя да се превърне в дуетна партньорка на Тони Стораро. Поп фолк дивата и за миг не се съмнявала, че щом са заедно на сцената, с бащата на топ певеца Фики, парчето ще се превърне в поредния летен хит. И ще оглави класациите на чалготеките този сезон, а името й отново ще бъде на върха.

Затова Алисия се нахвърлила с целия си ентусиазъм на начинанието, а продуцента Виктор Касъмов задействал моментално нещата и само за две седмици всичко било уредено. Бързината му жестоко жегнала Джина Стоева и тя се разсърдила не на шега.

[caption id="attachment_339484" align="alignright" width="281"]Алисия не спира с номерата си Алисия не спира с номерата си[/caption]

Изпълнителката на „Докога” заявила, че напуска музикална компания „Ара мюзик” и ще развива собствена музикална кариера. В нейна защита, зад гърба й застанала и колежката й Ивена, която я подкрепила и двете казали, че ще се самоспонсорират и заедно ще пробиват на сцената. Без опеката повече на „Ара мюзик”. Двете поп фолк диви били огорчени, че от години не са вадили хитови парчета. За това те обвинявали работодателя си, който скоро искали да превърнат в бивш. Те обвинили компанията и продуцента Виктор Касъмов, че умишлено съсипва кариерата им и титулува само определени певици, а други нарочно игнорира, научи и Kluiki.bg.

Джина Стоева дори скандализирала с думите си, че албума си „Чашо моя” извадила само със собствени средства. Той й коствал двадесет бона. Джина не можела да се побере в кожата си от яд, че тя давала парите, а продуцента й се биел в гърдите, че това е негов проект, тъй като той имал пълното право над песните, които изпълнявали неговите певици. Затова веднъж завинаги Джина Стоева искала да прекъсне с тази порочна практика и сама да излезе на пазара, за да печели със собствените си възможности.

Цялата тази интрига била добре дошла за Алисия. Бившата на Ники Михайлов самодоволно потривала ръце и се радвала, че терена ще е свободен и ще има повече „парчета от баницата” за нея. Тя съсипа мнозина, възмущават се колежките й.