Моделката с безкрайни крака Цвети Петрова е поредната секси бройка в леглото на димитровградския бизнесмен Петър Делев, издадоха столични клюкари. Тънката като топола блондинка с омайни сини очи най-сетне успяла да се вреди в харема на един от най-желаните родни мачовци, и сега не спира да се хвали със скъпите бижута и бързи коли, които получила в замяна на креватните си умения.

 

Пред дружки от лекия бранш г-ца Петрова тръбяла как буквално й се наложило да оскубе екстеншъните на своя конкурентка, която не спирала да загражда баровеца в популярния нощен клуб “Бедрум” на пъпа на София, където той е чест гост.

 

Неизвестната на широката публика мадама нахално цъфнала в сепарето на Делев и цяла вечер не спирала да му демонстрира силиконови прелести с надежда, че ще бъде поканена на афтърпарти с райбер. Цвети обаче излязла по-амбициозна - с няколко отработени движения тя изложила дългите си крака на показ и така си спечелила правото да се намърда в скута на харизматичния бизнесмен. Ако вярваме на слуховете от обкръжението й, освен страстна нощ, тя получила и ултра тузарска G-класа, с която наскоро засне фотосесия в Инстаграм. В допълнение върху дългата й шия и нежни китки увиснал тежък комплект от диаманти и платина, които изкусителката гордо демонстрира в социалните мрежи.

 

Дали креватната афера между Цвети Петрова и Петър Делев ще прерасне в романтична приказка, никой не се наема да прогнозира, т.к димитровградчанинът бил разглезен от женско внимание и можел да избира измежду най-младата и секси тунингована плът. Славата му на галантен и щедър джентълмен допълнително удължавала опашката от кандидатки за слава, а фактът, че бизнесменът бил женен допълнително затруднявал армията от манекенки, хостеси и голи моделки.

 

За да парира набезите на конкуренцията за сърцето и джоба на актуалния си спонсор, Цвети прибягнала до тежката артилерия и скорострелно си записала лична консултация при секс гуруто Наталия Кобилкина. Рускинята й предоставила цял списък с чалъми, които русото изкушение да прилага на Делев за да задържи вниманието му още малко и да си изпроси лукс ваканция на френската Ривиера. Другият съвет, който Кобилкина й дала бил да преустанови соловите си визити в странство за да е постоянно на разположение на мачото, който освен всичко, бил прочут и с животинския си нагон. Цвети трябвало да не мърда никъде без негово позволение и нон стоп да му праща мръснишки съобщения за да го държи близо до себе си.

 

Дали усилията на мадам Петрова ще дадат плодове е малко съмнително, защото бизнесменът скоро след забивката им отпрашил за поредната топла и скъпа дестинация, без да се трогва от сълзите на кахърните си обожателки.

Източник: crimesbg.com