Меган Маркъл не уважава паметта на бабата на своя съпруг дори и след нейната кончина. По стечение на обстоятелствата смъртта на Елизабет Втора съвпадна с посещението на Хари и Меган на Обединеното кралство, но те са нямали планове да се видят с роднините на бившия принц.

След като научава, че баба му е зле обаче, Хари веднага тръгва за Балморал. Той не е успял да стигне навреме и заварил майката на своя баща починала.

Меган изобщо не се трогнала от състоянието на Елизабет Втора и даже не придружила мъжа си за подкрепа. Поведението й е направо скандално, въпреки че тя е в обтегнати отношение с всички в кралския двор.

Маркъл накара Хари да се откаже официално от Бъкинган и двамата заминаха за САЩ. Британската им издръжка приключи, но Хари „осребри“ наследство от майка си Даяна, с което семейството живее охолно зад океана.

Погребението на кралицата ще бъде 9 дни след нейната кончина. Очаква се Меган Маркъл да пропусне събитието, тя все още не може да прости на Елизабет Втора, че не беше желана снаха в двореца заради произхода си и цвета на кожата си.

Другата причина, поради която Меган няма да отиде на официалното сбогуване с Елизабет Втора, е, че е мразена от принц Чарлз и жена му Камила, които е възможно дори да я унизят, като не я пуснат на погребението, ако пожелае да отиде.

Източник: Crimesbg.com