Маги Ангелова заема мястото на Ани Владимирова във Фермата!Маги Ангелова, известна като

Маги на Слави, сменя топ психоложката на риалити формати Ани Владимирова и ще има ма решаващ глас при подбора на участниците в новия сезон на „Фермата”, сподели пред столичен вестник близък на някогашната любима на Дългия. [caption id="attachment_445377" align="alignright" width="300"]Ани Владимирова Ани Владимирова аут от Фермата заради Маги на Слави[/caption] Причините за скандалната рокада са няколко. Едната е, че продуцентите Иван и Андрей са решили да заложат на ново лице, с което да освежат екипа, а другата е чисто икономическа, защото свитият бюджет на хитовия формат не дава възможност да се работи с утвърдени имена като Ани Владимирова. В телевизионните среди не е тайна, че Маги и нейният екип, който се състои само от още един човек, се съгласяват да продават труда си на символични цени. С този ход обаче едно е сигурно- хегемонията на Ани е тотално разрушена.

Тя бе неизменна част от почти всеки голям тв проект.Участвала е в повече от 20 телевизионни формата- „Big Brother”, „Фермата”, „Цената на истината”, „Островът на изкушението”.

Беше действащо лице на „Истински истории”- формат основан на казуси от практиката й като психолог. За разлика от нея Маги има съвсем скромен опит. До сега е участвала в една продукция - втория сезон на „Женени от пръв поглед”, като през цялото време бе подложена на унищожителна критика в социалните мрежи. Любопитен факт е, че и Маги, и Ани са завършили психология в Софийския университет „Свети Климент Охридски”, но с почти 20 години разлика. Владимирова има диплома и по педагогика с втора специалност история. Успехите и в различните области на психологията са безспорни. Нейната програма за промоция на психичното здраве при деца от 6 до 11 години и досега се ползва в някои училища. Тя е първият експерт, който създава електронната терапия. Маги има далеч по-скромен опит в областта на работа с клиенти, но за разлика от Ани има издадена книга „Възможно щастие”. Любимият й цитат е:

„Щастието е парфюм, с който първо трябва да напръскаш себе си и чак тогава да избереш с кого да споделиш аромата”. В началото на кариерата си работеше заедно със скандалната сексоложка Наталия Кобилкина.

Маги става популярна за една нощ, след като Слави й се обясни в любов на финалния концерт на Хъшове през далечната 2000 година. Само най-близките му знаят, че малко преди това той е зарязан от варненката. „Искам да благодаря на семейството ми, че ме подкрепя в тези трудни моменти, искам да благодаря и на Маги, затова че изтърпя тежкия ми характер толкова дълго време”, с тези думи Славина наруши сценария. "Голямата любов си отива, за да остави надеждата, че един ден пак ще се върне”, допълни той. От екипа му тогава споделят, че никога не са го виждали толкова влюбен и едновременно с това толкова нещастен. Обяснението в любов пред цяла България дава резултат и Маги се връща. "Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, помислих че съм неповторима, защото бяхме на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих", призна по-късно психоложката.

Любовта между двамата пламва след конкурса Мис България през 1997-ма година. Дългия е в журито, а Маги стига до трето място. Преди това се изявява като модел в родния си град. След концерта двамата събират, но за кратко.

Слави така и не успя да превъзмогне мъката и дори и след години не успява да намери жена, която да измести голямата любов от сърцето му. Маги се обвързва с близък приятел на Дългия бизнесмена - Елисавет Ъков, на когото роди дъщеря Ангела.