Истинска драма се развихря в семейството на легендарната сръбска певица Леpа Брена. Главни герои са нейните синове. Поводът за скандала са имената на момчетата.

В обществото те са  известни с имената Стефан и Виктор, но сега излизат на яве и другите, с които ги е нарекла майка им. Големият й син умира от срам, понеже става обект на  постоянни подигравки.

Никой не знаеше до скоро, че той се казва Емералд. По-малкият се казва Ърнест. Двамата никога не са се представяли така публично, въпреки че така са записани в документите.

 „Тези имена са записани в документите, но смятам, че няма нужда да ги разкриваме. Те са странни. Аз съм роден в Ню Йорк, а Виктор в Маями и като всички американски граждани носим това второ име – казва големият й син пред сръбските медии..

Драмата тръгва от Стефан, който мрази да го наричат с истинското му име. Приятелите му се подиграват. Когато ги дразни, му казват: „Хайде, Есмералда, успокой се, отпусни се“.

Той не може да прости на майка си, че му е дала женско име.

И Филип, синът от предишния брак на Боба Живойнович, съпруг на певицата, има две имена. Казва се Филип Бранислав.

Това кара Стефан да му завижда, защото името му било „красиво“ - „Лесно му е на него“, допълва големият син на сръбската звезда.

Източник: blitz.bg