Кремена Халваджиян отвори сърцето и дома си за човек, който вече пусна отровата си!

Съпругата на най-успешния продуцент у нас - Маги Халваджиян, прие с охота "змия в пазвата" си. Кремена Халваджиян отвори сърцето и дома си за човек, чиято "отрова" вече засегна мнозина. Това разкриха близки до известната фамилия, уточнявайки, че "опасното" същество е не кой да е, а самата снаха на клана - бившата адреналинка Алекс Енева.

Русокосата Алекс Енева е съпруга на единствения син на Маги и Кремена Халваджиян - Бедрос Халваджиян, на когото преди няколко месеца роди малкия Еди. До сватбата и раждането на "царския" внук, Алекс Енева била по-тиха от водата. Мила, добра, услужлива и разбираща - все качества, които бъдещата свекърва Кремена Халваджиян шумно аплодирала.

[caption id="attachment_338819" align="alignright" width="300"]Кремена Халваджиян Кремена Халваджиян още вярва на Алекс, но познатите им са на друго мнение[/caption]

Веднъж осигурила си мястото в семейство Халваджиян обаче, екс адреналинката показала истинското си лице. Към момента Алекс Енева е най-мразената фигура в шоуто "Като две капки вода", защото ежедневно вгорчавала живота на служителите зад кадър и танцьорите от балета, пише вестник "Всеки ден".

"За разлика от Бедрос, който е наистина невероятно момче, жена му е жив дявол. Алекс удари в земята самочувствието на всички в семейството - те горките заедно и на малкия й пръст не могат да стъпят. Толкова надута и превзета е станала, все едно е снаха на Елизабет II. Не минава и ден, без да крещи като истеричка по танцьорите и да ги обвинява за всички грешки, допуснати в шоуто. Когато трябва да се обират лаврите обаче, единствено тя е на преден план", разказват от кухнята на предаването по Нова телевизия.

[caption id="attachment_338820" align="aligncenter" width="300"]Алекс успя да завърти главата на Бедрос и да се намърда в клана Халваджиян Алекс успя да завърти главата на Бедрос и да се намърда в клана Халваджиян[/caption] [caption id="attachment_338821" align="aligncenter" width="300"]Пред Маги и Кремена, адреналинката е по-тиха от водата, но пред останалите... мале мила! Пред Маги и Кремена, адреналинката е по-тиха от водата, но пред останалите... мале мила![/caption]

Алекс Енева редовно плетяла интриги срещу колегите си, но никой не смеел да възроптае, тъй като самият Маги Халваджиян не позволявал косъм да падне от главата й, камо ли някой да я обвини в нещо. Кремена Халваджиян също й вярвала на сто процента, а за Бедрос няма нужда да се коментира - момчето било влюбено и буквално сляпо за истинския нрав на половинката си.

[caption id="attachment_338822" align="aligncenter" width="300"]Алекс Енева обиколи половината свят, благодарение на богатството на новото си семейство Алекс Енева обиколи половината свят, благодарение на богатството на новото си семейство[/caption]

"Мъжете са си мъже и е ясно, че ще поддържат хореографката. Но дано поне Кремена да си отвори очите, защото тази амбициозна женичка не след дълго може да започне с атаките си и срещу нея. Зависи какво ще й изнася", убедени са източниците.