В настоящия сезон на "Денсинг старс", освен състезаващите се известни личности, има и други, правещи силно впечатление. Една от тях е Йовита Георгиева - танцовата партньорка на Свилен Ноев. Е, той определено е леко вързан в краката, но Йовита компенсира...

Малцина са обаче тези, които знаят, че Йови е участвала в конкурса Мис България преди години - като гледаме визията й, напълно заслужено. Незаслужено обаче остава на второ място. И не, защото първото е било отредено за по-красива от нея, тогава щеше да е нормално, но... короната отива на главата на Мис Нос. Всички помним Тамара Георгиева, нали?!

Да, Йовита става първа подгласничка на Тамара, а отзвукът сред обществото беше взривяващ и изобщо не в полза на Тами. Тогава й измислиха прякора Мис Нос, заради който тя скоростно се подложи на ринопластика, а хората масово настояваха, че именно Йовита е победителката.

Разбира се, победата на Тамара беше купена - това и от самолет се вижда кристално ясно. А и по онова време тя беше гадже на сина на бизнесдамата Катя Роуз - Стивън, което също бе от значение. Е, преди месеци се разбра, че Стивън е бил шута на Тамара, за да се загаджи с чалга дивата Джорджия.

Източник: Crimesbg.com