Как и какви пари изкарва Алекс Богданска - този въпрос гърми из мрежата и из светските среди на столицата, след като манекенката се похвали с чистак нов апартамент за рекордната сума от 800 000 лева. Самото жилище струва половин милион, но основният ремонт в него и дизайнерските мебели, които тя показа, са на цена от поне още 300 бона.

Да, Богданска е модел и инфлуенсър, но ще прощавате - една доказана и най-вървежна манекенка като Диляна Попова не може да се похвали с подобно чудо. Нещо повече - домът, в който Диляна живееше с Асен Блатечки и Борил, бе взет с кредит, а след раздялата им, актьорът остана в жилището и изплаща дълга сам, защото Диляна се отказа от апартамента и се пренесе в този на новия си приятел.

"Както виждате, дори Попова не си купи подобно жилище. Хайде да не се правим на луди или тъпи, защото е ясно как се вадят подобни суми от жени. Затова и Даниел Петканов я заплаши, че ще си вземе детето. Бесен е, че бившата му се търкаля с разни паралии, а уж разправя, че имала сериозен приятел. Къде го този "приятел" и защо никой не го е виждал?! Защото не е един, а са няколко ли?!", коментират запознати.

Всъщност самата Богданска не обелва и дума по казуса с парите, като се прави на недочула...

Източник: Crimesbg.com