Излъгаха ли Ъпсурт за разпада си?!

На 31 май група Ъпсурт и 100 Кила ще бъдат участници в съвместен концерт, който ще се проведе в една от големите столични зали „Христо Ботев“. [caption id="attachment_426514" align="alignright" width="300"]Ъпсурт Пиар ли си направиха Ъпсурт с разпада на групата?![/caption] Организаторите като че ли се възползват от възникналия казус с напускането на Буч. И не спират да заблуждават феновете и да ги карат да се чудят дали той изобщо ще пее на въпросното мероприятие или не.

Рекламните номера, които се въртят на страницата на събитието във Фейсбук, започват да карат хората да си мислят, че раздялата на членовете на Ъпсурт е просто един добър ПР ход.

Събитието за концерта във Фейсбук бе създадено на 22 февруари. В същия ден организаторите пускат в страницата линк към сайта Epaygo, откъдето феновете могат да си купуват билети. На постера там стоят ликовете на всички членове от Ъпсурт заедно със 100 Кила. Нормално е, според този показател, всеки един да си помисли, че купува пропуск за мероприятие, на което ще присъстват както Ицо Хазарта и Бат Венци, така и уж напусналият групата Буч. На 24 февруари започват да се пускат отделни снимки на участниците в концерта. Започват с индивидуален кадър на Буч. Което засилва версията, че въпреки разпада на триото, той ще бъде в зала „Христо Ботев“ през май. На 9 март също е пуснат фотос на рапъра в страницата на събитието във Фейсбук. А няколко дни по-късно и общо фото на Ъпсурт с всичките членове на групата. Версията, че ще бъдат тримата на концерта се поддържа до 13 май, когато организаторите пускат клипче, на което се вижда, че на ВИП пропуските стоят лицата само на Ицо Хазарта, Бат Венци и 100 Кила. От Буч вече няма и следа. До този момент концертът е почти разпродаден. На 22 май е пуснато фото, че остават 9 дни до концерта, а на него учудващо или не… Буч отново го няма измежду останалите участници. В сайта Epaygo махат старата снимка и слагат нова. На която Буч отново се е изпарил и по всичко личи, че няма да пее в зала „Христо Ботев“. Преди 14 часа на страницата отново се появява рекламно фото за концерта, на което са и тримата членове на Ъпсурт. А на корицата на събитието във Фейсбук са само двама. Все още не сме срещнали въпроса дали Буч ще бъде на този концерт, нито пък сме чули или видели официално изявление по казуса от организаторите.

Напомняме, че преди около месец – два излезе информацията, че Буч напуска „Ъпсурт“. Но групата имала поети съвместни участия с него до юни месец, които все пак би трябвало да бъдат изпълнени в присъствието на целия състав.

Самият рапър потвърди в свое интервю, че това е истина. И че пътищата му с тези на Венци и Ицо се и разделят, и се разминават. Паралелно с признанието си пусна нова песен с Goodslav „БГ Рап“, не особено успешна. Чрез която по един или друг начин осмя колегите си от групата. От тогава насам диалогът между тях е станал труден и на моменти почти невъзможен. Затова е толкова трудно да се разберат дали все пак ще проведат планираните си съвместни участия до края на юни. Което, разбира се, най-много объркало и ощетило феновете им. Източник: hotarena.net