Не само Тачо, а и победителят Влади Въргала вдигнал ръка в Къщата на Вип Брадър!

Огромен скандал се развихри около победата на Влади Въргала във Вип Брадър 2014, след като наяве излезе шокиращо разкритие. Оказа се, че актьорът също като Тачо, е вдигнал ръка на съквартирант в Къщата, но за разлика от съпруга на Жени Калканджиева, който изхвърча като коркова тапа след шамара към Зорница Линдарева, Влади Въргала бил прикрит от екипа на формата.

За скандалния случай разказа подробно майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева, тъй като потърпевша се оказа нейната собствена дъщеря. Всичко се разиграло по време на поредната истерична кавга между Людмила Захажаева, Албена Вулева и останалите съквартиранти. Докато взаимно си разменяли "любезности", нервите на Влади Въргала не издържали - било още сутринта, а актьорът креснал на рускинята и дъщеря й да млъкнат.

[caption id="attachment_329807" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала посегнал на Албена Вулева, но го покрили, за разлика от Тачо[/caption]

След като никой не му обърнал внимание, Влади Въргала буквално се изстрелял към Албена Вулева, сграбчил я за лицето и я натикал в ъгъла. "Но това не са го излъчили, нали?! Защото не е честна работата. Той така стискаше Албена за лицето, че едва не я посини, а тя се дърпаше, защото я болеше зверски", разказва Людмила Захажаева пред вестник "Шоу".

Реакцията на Влади Въргала изплашила не само майката на Албена Вулева, но и останалите съквартиранти, а този, който веднага се спуснал да защити Албена Вулева, бил рапърът Уош МС. Минута, след като изблъскал Влади Въргала от блондинката, последният се осъзнал и мълчаливо се оттеглил в спалнята, за да си спести повече нерви и опасни изблици с двете устакярки.

Людмила Захажаева бе категорична, че Влади Въргала не е бил по-малко виновен от Тачо, който посегна на Зорница Линдарева. "Защо обаче изгониха Тачо, който наистина плесна съвсем леко Зорница Линдарева през очилата - самата тя си го призна после, а Влади Въргала го оставиха в Къщата и не му направиха нищо. Това си беше физическо посегателство върху дъщеря ми", твърди Людмила Захажаева.

Тя разкри и че Тачо е имал още един изблик на агресия, този път срещу Атанас Месечков, срещу когото вдигнал ръка. Тя обаче увиснала във въздуха заради бързата реакция на Жени Калканджиева, която този път успяла навреме да овладее съпруга си и да го спаси от повторно и окончателно изгонване от Вип Брадър.