Евгени Минчев разказа цялата истина, която шокира зрителите!

Евгени Минчев продължава да ражда скандали навсякъде, където се появи. Лордът разкри голямата лъжа на Вип Брадър само седмици, след като излезе от Къщата и разбира се, след като изчака да си получи парите. А те не са никак малко. Оказа се, че Евгени Минчев е прибрал рекордните 250 000 лева само за месец в шоуто.

Тъй като той не е бил изгонен от зрителите или от домсъвета, а просто договорът му с формата е приключил. И това се оказа най-голямата измама в шоуто до момента. Докато цяла България е изпращала смс-и, за да спаси любимците си от елиминации, Евгени Минчев и екипът на предаването отлично са знаели, че точно той ще напусне Къщата.

[caption id="attachment_328117" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев е излязъл с уговорка от шоуто, докато зрителите пращат смс-и[/caption]

"Мен никой не ме е гонил. Имах подписан договор с Вип Брадър, че престоят ми в шоуто ще е не повече от месец и този месец изтече. Събрах си багажа и напуснах Къщата, като разбира се, получих и уговорената сума. Някои ще кажат, че 250 000 лева са много висок хонорар, но извинявайте - аз за по-малко пари не бих и прекрачил прага на това шоу, или което и да било друго", скандално разкри Евгени Минчев, с което провокира нечуван гняв у зрителите, хвърлили напразно парите си в смс-и.

Другото, което стана ясно от признанието на Евгени Минчев е, че на практика той и Йорданка Христова, която получила същия хонорар, са изяли парите на останалите съквартиранти.

Сумите, които ще получат всички други, варират между 20 и 50 000 лева. Единствената, която ще вземе 75 бона, е Зорница Линдарева и то, защото тя е била предвидена като ябълката на раздора в шоуто, а за по-малко пари категорично е отказала да участва във формата.

"Имам договор и затова не мога да разкрия стотици други неща от кухнята на предаването и от самата къща, но трябва да знаете, че нещата вътре не са такива, каквито изглеждат навън. Радвам се, че вече съм на свобода и че скоро заминавам за Лондон, където ще си почина и ще се срещна с наистина приятни хора, а не като тези в Къщата", коментира с типичния си сарказъм Евгени Минчев.