Денис Ризов не си поплюва, дори и на най-великите християнски празници!

Рокаджията и бизнесмен Денис Ризов изригна в социалната мрежа навръх Великден. Постът му се хареса на едни, но определено възмути други. Особено в частта с "лекото" заяждане с българския народ и традиции. [caption id="attachment_404539" align="alignright" width="300"]Денис Ризов Денис Ризов отново скандализира потребителите в мрежата[/caption] Ето какво постна бившата половинка на Наталия Симеонова - предаваме го без редакторска намеса. А всеки за себе си ще определи дали е съгласен с думите му, или не. "Благодаря на всички за яйцата и за пожеланията. Нямаше нужда. Едно време имаше такъв виц в който на един от политбюро му звъннали по телефона и казали: “Христос воскресе”. Той отговорил: “Докладваха ми”.

Явно благодарение на социалните мрежи, вече не е трудно всеки да има необходимата информация по въпроса. Макар Христос да възкръсва доста избирателно на различните места, където това събитие се отбелязва радостно. И като никога, всички твърдят, че е во истина, а няма нито едно селфи.

Статистиката отбелязва, че християните (на земята) са около 32% от населението или 2.2 милиарда. 23% или 1,6 млрд изповядват ислям, 15% или 1 млрд -индуизъм . 7% около 500 милиона будизъм и т.н. От християните , православните са около 10%. Тоест днес ни е определено да празнуваме на около 220 милиона вярващи и атеисти. Другите два милиарда християни вече празнуваха миналата седмица. Дали пак нещо не закъсняхме? Останалите 5.4 милиарда пък си празнуват други неща. Но това е само проста статистика, която поради това, че е проста би трябвало да се радва на небивал интерес от страна на граждните на държава, ръководена от Бойко Борисов ! Благородно завиждам на всички вярващи и атеисти. Които в състояние на весела еуфория от отпуснатите два дни допълнително мързелуване от Бойко и неговата шайка, честитите празника навред с усещането на лична заслуга. И поствате снимки с детска кръвожаднист на яйцата, които сякаш не сте боядисали, а снесли. Още един път благодаря. Наистина нямаше нужда. Предполагам веднага след края на почивните дни , правителството ще обяви откриването на ловният сезон (за агнета и овце). И понеже ваденето на разрешение за огнестрелно оръжия изисква известни усилия, нормално би било, патриотично настроеният среден българин, да извади от някое чекмедже най-големия си нож, подарък от забравен приятел за сватбеното тържество от пред, предпоследния брак. И да се втурне из родните селски райони откъдето произхожда в усилия да осигури месо за трапезата на третото си семейство във връзка с честването на Гергьовден. Естествено правителството е помислило за всичко и необходимите няколко почивни дни за логистика на граждани, селяни и месо са надлежно гласувани още миналата година, заедно със решенията , колко пари да се заемат от световната банка за да се покрият дефицитите от цялото това почиване. И накрая (понеже не сме се чували от тогава) да пожелая всичко най-хубаво за новата 2018 година. “За много години” ! Яйца се постват и хората се пъчат, като бесни. Тъй сякаш не са ги боядисали, а снесли", написа устатият Денис Ризов.