Снощи поредният отпаднал от шоуто "Денсинг старс" беше певицата, актриса, че и бивш червен депутат Нона Йотова. Тя излезе в битка със Свилен Ноев от "Остава", но въпреки симпатиите на хората в мрежата, Нона изхвърча от формата. Факт, който вдигна на бунт потребителите. Да, Йотова безспорно не е от най-големите им любимки, но в случая с Ноев, всички коментират, че той е трябвало да си ходи.

Е, изявление направи и съпругът на Нона Йотова - Богомил Бонев. Бившият вътрешен министър написа в профила си, че си е отдъхнал и че най-сетне ще си прибере жената вкъщи, за щастие без много сериозни травми от танците.

След като хора започнаха да го уверяват, че Свилен е трябвало да си отиде обаче, Бонев не се сдържа и го "захапа". "Е, трудно ще си тръгне Свилен, след като жена му е редактор в предаването" - думи, които предизвикаха скандал и потребители нададоха рев срещу продукцията.

Самата Нона Йотова влезе в образа на Лайза Минели, за което мъжът й отново се пошегува, че е завел в студиото Нона, а се прибира с Лайза - кой като него. И добави, че още в началото е помолил Илияна Раева да скъса половинката му още първия път, но треньорката на художествените ни гимнастички моментално му отказала.

Източник: Crimesbg.com