Алисия е на път да изрита и Емануела от „Ара мюзик”

Лют скандал се вихри в „Ара мюзик” и следващата, която ще бие дузпата на музикалната компания е и Емануела. Брюнетката, която скоро стана блондинка също била бясна, че само Алисия се разпорежда там като кралица, а продуцента Виктор Касъмов бил готов да изпълнява и най-малкото й желание. А за останалите певици каквото остане, а то било едно голямо нищо, пише HotArena.

Емануела написа на страницата си във Фейсбук афектирано, че феновете й да не очакват нови клипове и парчета от нея. Фолкаджийката ги изпраща при продуцента Виктор Касъмов да го попита защо е така. Ефективната певица, която наскоро роди наследник на олигарсите Диневи е настръхнала срещу „Ара мюзик” и на всички е ясно защо е така. Тя не споменава името на бившата на националния вратар Ники Михайлов, но за всички е ясно към кого са насочени стрелите, разкри и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_339872" align="alignright" width="300"]Емануела напуска "Ара мюзик" заради Алисия? Емануела напуска "Ара мюзик" заради Алисия?[/caption]

И преди известно време изпълнителката на „Тръпката” беше насочила томахавката срещу екс половинката на Валери Божинов. Но тава премина до днес, когато след скандал от „Ара мюзик” напуснаха Джина Стоева и Ивена. Сега на път е това да го направи и Емануела. Феновете са на мнение, че красивата поп фолк дива трябва да го стори в най-скоро време. И да си намери друга музикална компания или да стартира самостоятелни изяви. Тогава това, което ще се случи с „Ара мюзик” наистина е страшно, прогнозират Интернет потребителите.

Тогава в музикалната компания ще остане само „кралица” Алисия и няма да има знакови изпълнители. А това предвещава тотален срив на компанията, прогнозират още феновете на певиците, които вече загърбиха „Ара мюзик”. И все пак остават доста неясноти защо продуцента Виктор Касъмов предпочита звездоманията, обхванала Алисия, а игнорира останалите певици, от които също получава тлъсти хонорари.