Албена Вулева показа нрава си, а Наско Месечков ревна като бебе!

Нов скандал се заформи в Къщата на риалитито Вип Брадър - този път между най-добрите приятели досега Албена Вулева и Атанас Месечков. След като месеци наред устатата водеща на "Сигнално жълто" държеше под крилото си танцьора, сега той изпита страшния й гняв на гърба си.

Причината Албена Вулева да обърне плочата и да се закани на Атанас Месечков бе фактът, че той не пожела да танцува с нея по време на последния купон в Къщата, а предпочете да се подмаже на другите дами. С присъщия си избухлив нрав, Албена Вулева тотално игнорира Атанас Месечков и му обеща: "Ще видиш сега какво ще стане!".

Щерката на кавгаджийката Людмила Захажаева категорично заяви на приятеля си, че оттук нататък го оставя на произвола. "Низвергнала съм те. Оставям те в лоши ръце, за да видиш какво ще стане само след няколко часа и да разбереш какво си направил и как си предал най-близкия си човек в Къщата", изсъска Албена Вулева, а Атанас Месечков понечи да се оправдае за постъпката си в присъщия си стил.

[caption id="attachment_328976" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева[/caption]

При строгата Албена Вулева обаче това не мина. Тя директно махна с ръка и заповяда на Наско Месечков да не я занимава повече и да не говори с нея, защото не иска да го слуша. След което се фръцна и отиде да поклюкарства с майка си Людмила Захажаева, а танцьорът остана с пръст в уста.

Почувствал се отново неразбран и онеправдан, Атанас Месечков направи това, което досега показа, че умее най-добре в шоуто - легна на леглото си, зави се през глава и се разплака. Този път обаче съквартирантите не бяха наоколо, за да постигне целта си и да предизвика съжалението и подкрепата на някой от тях.

"Не съм направил нищо лошо. Не съм искал да нараня Албена. Защо отново не ме разбират?!", говореше си сам Атанас Месечков под одеалото, като не спираше да хълца като малко дете, на което са отнели любимата играчка.

А доволна от себе си и от наказанието си, Албена Вулева с ехидна усмивка разказа на Людмила Захажаева как е разказала играта на безхарактерния Наско Месечков и как той всъщност трябва да й бъде много благодарен за това.

"Омръзна ми да му повтарям, че с това примиренческо поведение и липса на позиция няма да прокопса в живота. Нека сега да види какво ще се случи и на кого всъщност ще може да разчита, когато и аз си тръгна от него. Не може така. Голям човек, а се държи като дете идиотче", в типичния си стил подхвърли Албена Вулева, за което, разбира се, получи пълната подкрепа на Людмила Захажаева.