Митът, че синоптичките на Нова телевизия са доста палави, не е просто мит. Лора Георгиева го доказва, но същественото при нея е, че никога не си играе на любов, ако мъжът срещу нея не е милионер.

Кандидат за трети съпруг на Лора в момента е Лазгин Маджид. Той е син на собственика на веригата за бързо хранене KFC.

Синоптичката никога не влиза във връзка с обикновен мъж. Макар да е само на 35 г., тя вече има два брака зад гърба си. И двата са с мултимилионери.

Всъщност, преди да стане тв лице, дългокраката красавица беше обикновена мутреса. Първият й съпруг Борислав Маджуков, от когото има дъщеря, бе разстрелян пред дома им преди 9 години. Той бе известен като собственик на чейндж бюра, верига дискотеки и ресторанти. Остави значително наследство на жена си, но се говори, че лихвари, на които мъжът й е дължал пари, са й взели почти всичко.

Траурът на Лора обаче продължи кратко. Две години след смъртта на Борислав тя се залюби с друг богат бизнесмен на име Деан. Той притежава няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. Година по-късно тя се омъжи за него, но бракът им провали с гръм и трясък.

След това, докато стане синоптичка, Лора имаше няколко кратки връзки с мутри милионери, но до нов брак не се стигна.

Сега обаче сватба номер 3 чука на вратата. Лазгин Маджид, който е брат на мъжа на Жаси от „Сделка или не” Ариф, изглежда направо луд по Лора Георгиева и много скоро може да се наложи тя да слезе от екран и да не работи повече.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com