Цели 3 години след смъртта на Стефан Данаилов имуществото му все още е актуална тема. Приживе Ламбо е бил наистина много богат човек и му е останало немалко, макар да беше бохем цял живот и да обичаше да харчи.

Оказва се, че апартаментът в „Лозенец”, в който живееха Стефан и Мария, вече е притежание на Росен Цанков, който е доведен син на актьора. Той обаче не го е получил безвъзмездно, а срещу 97 хил. лв. Покупко-продажбата е била осъществена малко преди смъртта на звездата от „Дами канят”.

Прави впечатление, че Ламбо е дал на сина на жена си жилището на двойно по-евтина цена. Един апартамент от 145 кв. м. в един от най-елитните квартали на столицата струва поне 97 хил., но евро.

На тези 97 бона в момента се радва биологичният син на актьора Владимир, който живее в САЩ, където вече е женен. Влади завърши медицина, но все още не изкарва добри пари и затова наследството от баща му му е добре-дошло.

По-голямата част от своето имущество Ламбо остави именно на единствения си син, който е от извънбрачната му връзка с Ирен Кривошиева. Според мълвата цял живот актьорът е изпитвал чувство за вина, че не е участвал пълноценно в отглеждането на Влади и затова му е оставил почти всичките спестявания в банката, които има.

Росен и Владимир не са близки и никога не са били. Двамата имат около 20 години разлика във възрастта, но не това е причината да не са близки, а това, че Влади е плод на изневяра на Ламбо спрямо майката на Росен. Сега обаче се получава така, че Влади живее с парите на доведения си брат.

Източник: Ретро