Чалга певицата Рени не се радва на добри дни. Макар да успя да съживи кариерата си, след като се завърна от Израел, личният й живот рухна.

Най-голямата болка на попфолк дивата е свързана с големия й син Борис-младши. В момента той не иска дори да чува за нея и откровео я ненавижда.

Взаимоотношенията между двамата се утежняват преди 3 години. Рени постоянно правела забележка на сина си, че не учи достатъчно, а постоянно играе на компютърни игри. В един момент на момчето му писнало и тръгнало да се изнася.

Баща му само това и чакал, за да „накаже” бившата си жена. Спонсорирал сина си и така 16-годишният младеж се изнесъл на квартира. Оттогава не се е чувал с майка си и изобщо не го е грижа за нея.

За сметка на това обаче се чувал с баба си, която на практика го отгледа, и с по-малкия си брат. Към майка си Борис бил много негативно настроен, защото тя почти не му обръщала внимание, след като се върнали в България. Вечер била постоянно на учатия и така децата ги отгледала баба им.

Големият страх на Рени бил свързан с това Борис – младши, който днес е вече на 19 г., да не реши да отиде войник в Израел и да участва във войната с Палестина. Момчето е завършило еврейско училище и било много привързано към еврейския народ и култура.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com