Както е известно преди доста години бизнесменът Петко Димитров и Мария Игнатова имаха връзка, от нея остана само наследникът им Виктор. Днес той е тийнейджър и визуално много прилича на майка си. 

Момчето може да не обича много социалните медии, но пък родителите му доста често публикуват снимки с него. Момчето прекарва много време с Мария и през годините се беше сприятелил и с Рачков, предвид факта че с Мария живееха заедно. 

А сега синът на Мария може да комуникира с Нойзи Цветков, който е медийна личност, публицист, творец. Двамата се разбирали добре според запознати. Но детето изобщо не проявявало интерес към кино или снимки, не се интересувало и от професията на майка си. 

Често живее и при баща си, където неговата доведена майка Яна го гледа заедно с другите й двама сина, всички споделят един дом. Петко най-често публикува семейни кадри из мрежата, обича да качва снимки на синовете си, там се вижда колко много време той споделя и с големия си син Виктор и често го хвали в коментарите си под снимките. 

Виктор много прилича на майка си, но професионалният му път още никак не е очертан, а може би ще поеме в посока съвсем различна от родителите си, децата на популярните лица винаги привличат внимание, макар някои да не го търсят. 

 

Синът на Мария Игнатова има нейния чар, но не харесва професията й