Както е известно Иво Карамански-младши, е плод на любовта на Нели Атанасова и соченият за Кръстник на българската мафия Иво Карамански. Иво-младши е едва на годинка, когато застрелват баща му и затова няма никакви спомени от него – само онова, което са му разказвали или пък е прочел в пресата.

 

Успешен тенисист, но през 2014 г. обявява край на кариерата си и се насочва към музиката. През 2018 г. заминава да следва саунд инженерство в Холандия, където се случва тежката катастрофа, заради която губи ръката си. Той обаче проявява завидно присъствие на духа и успява да продължи пълноценно напред.

Днес има висококачествена протеза, която му помага да върши всичко, което е правил и преди инцидента.

 

Както е известно двамата с любимата му Антоанет Пепе, са в очакване на дъщеричка, която ще се появи на бял свят в края на юли. Признава, че всички у дома тръпнат в очакване, но за момента нямат име и все още нищо не е решено на 100%.

Категоричен е, че ще присъства на раждането на дъщеря си, но дава правото на Ети да прецени дали да сподели този момент с последователите си. Трите й деца от предишни връзки също са много развълнувани от предстоящата поява на бебето.

 

Признава, че до момента на Ети неколкократно й се преяждали по-специални неща, но никога до момента не са били извън възможностите му да й ги предложи. Твърди, че тя се справя страхотно и дори понякога успява да работи в заведението им, тъй като е активен човек и не може да легне да бездейства. Възхищава й се, че дори и бременна приема толкоз много ангажименти.

 

Категоричен е, че ще сключи брак с Ети, но все още не са взели решение кога ще се разпишат. Заедно са от лятото на 2022 г., но до момента не са имали сериозни кризи или противоречия. Твърди, че когато и двамата са осъзнати, възникналите проблеми се разрешават без да се изпада в крайности.

 

Не обръща внимание на подмятанията за половинката му, че има три деца от двама различни мъже и сега е в очакване на четвърто от него. Не смята за редно хората да се интересуват кой колко деца има и от кого, та чак да го обсъждат и допълва, че има редица хубави неща върху които човек би могъл да се фокусира.

 

До седмица-две предстои да пусне първия си официален трак. Парчето му е авторско, а помага и колегата му и негов приятел DJ Христомир. Двамата планират след няколко месеца да издадат и втори трак. Иво признава, че музиката си остава неговата голяма любов – продуцентството му е на преден план, а диджейството – леко назад.

 

В момента ремонтират новото им жилище в „Драгалевци“, в което планират да се пренесат преди раждането на дъщеря им. Много са щастливи, че са попаднали на тази къща, която е чудесна за семейството им.

Признава, че напоследък не му остава време за спорт. Освен това махнал брадата и мустаците поради липса на време да ги поддържа.

 

Напоследък се стараят да прекарват поне 2-3 дни месечно извън София. Ходят цялото семейство на СПА във Велинград, а през това време заведението им „Мезонет“ продължава да работи, поверявайки го изцяло на персонала.

 

След катастрофата в Холандия, при която изгуби част от ръката си, ежегодно прави курбан за здраве на 4 септември. Събират се със семейството, хапват си за здраве, но на църква ходи рядко.

От време на време ходи и на гроба на баща си Иво Карамански.

Източник: Уикенд