Мистерията около смъртта на музикалната легенда Емил Димитров е разкрита

Ако беше жив, любимият певец на милиони щеше да стана на 82. Но той напусна този свят само на 65, като здравето му бе силно влошено.

И до днес не е ясно заболяването, което „уби“ големият естраден изпълнител. Това го стори синът му, Емил Димитров-младши, който разкри причината за смъртта на именития си татко.

Синът на Емил Димитров проговори: Разкри кой е „убил“ музикалната легенда!(Снимки)

Според него и семейството на певеца прокобата над баща му е заради черни магии, които били сторени от близки и колеги. Още от млад Емил Димитров будил завист в черните сърца на някои хора, които отговаряли на успехите му на сцената и по света с негативни прокоби. Той бил ходил и при баба Ванга, за да го освободи от тях.Пророчицата разваляла с тайнствени ритуали черните магии и му казала имената на злобарите.

„Баща ми знаеше кои са тези хора, но никога не им отговори със зло, с лошотия. Мразеше клюките и никога не злословеше срещу свой колега“, спомня си с тъга и огромен респект към известния певец, сина му.

Той, заедно със съпругата си Жаклин и сина им, продължават да живеят в легендарния дом на естрадната легенда в столичния квартал „Княжево“.

„Макар че продължаваме да намираме предмети за черни магии в дома ни, 17 години след кончината на татко, аз няма да го продам. Нито съм изтъргувал една негова вещ. На това уча и сина си, да съхранява историята, паметта на дядо си“, кълне се Емил Димитров-младши.

Източник: Ретро