Снахата на Ахмед Доган – Памела Жейнова – Доган, е заличила всички снимки и следи от онлайн активността си. Тя е изтрила профилите си в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм, където до неотдавна бе многоактивна.

 

Припомняме, че именно там Памела обяви, че мъжът й – Демир Доган си има любовница и поради тази причина се развежда с него. Месец по-късно обаче, тя забрави за гнева си и му прости изневерите, след което двамата отново заживяха щастливо.

Злите езици обаче шушукат, че Памела отново е зарязала Демир, но този път заради проблемите на баща му Ахмед Доган. Тя била изключително меркантилна и настоявала да разполага с пари. Затова веднага, щом усетила, че фамилията е изправена пред проблеми, си била шута. Още повече, че Демир се бил метнал на родителя си и не спирал да кръшка.

 

Припомняме, че Памела и Демир се венчаха преди 4 години и имат две деца. Синът им Адмир се появи на бял свят на 13 декември 2018 г., а дъщеря им Ноел – през март 2021 г. Само допреди година брюнетката непрестанно повтаряше, че иска да имат и трето дете, което според нея щяло да скрепи още повече брака им, но впоследствие се отказа от това си желание.

 

Бившата гимнастичка гледа отрочетата си, като междувременно се пробва в няколко бизнеса, но безуспешно. Припомняме, че първо отвори агенция за украса, след което и онлайн магазин за дрехи, а последно се занимаваше с бижута и диаманти.

Източник: Уикенд