Симона Загорова не спира да се тъпче, заприлича на леличка!

Щерката на Глория - Симона Загорова ошашави всички с наедрялото си до неузнаваемост тяло. Младото момиче се ошишка така, че в момента прилича на лелка, а очевидци разкриха, че не спира да се тъпче. Причината за драстичното надебеляване на Симона Загорова обаче се оказа далеч по-сериозна от неконтролируем апетит. Гаджето й Симеон й сложило рога, което сринало тийнейджърката, научи Kliuki.bg.

Днес родителката на Симона - Глория, публикува на официалната си страница във Фейсбук снимки с дъщеря си и известната диетоложка доктор Емилова, които шокираха тотално феновете й. На снимките ясно се вижда, че Симона Загорова е точно два пъти по-дебела от Глория, като само преди няколко месеца тялото й бе съвършено.

[caption id="attachment_324503" align="alignright" width="300"]Симона Загорова Симона Загорова надебеля до неузнаваемост[/caption]

"Симона прихвана от типичното за много жени напълняване вследствие на огорчение и любовна мъка. Достатъчно често сме го виждали по филмите - жената хваща гаджето в изневяра, изпада в депресия и единственото, което я спасява, са купищата шоколад, сладолед, чипсове и прочие дивотии, с които си набавя необходимите ендорфини. Същото е и при Симона Загорова, тя не е по-различна от нормалните момичета, макар да е дете на известни родители", коментират близки до щерката на Глория.

Те разкриха, че половинката на Симона Загорова - Симеон, й бил сложил рога по време на типично "мъжки" купон в столична дискотека. Докато Симона Загорова не го държала под око, младичкият хубавец станал обект на засилен интерес от страна на различни подпийнали девойки и в крайна сметка си тръгнал с привлекателна блондинка.

[caption id="attachment_324504" align="aligncenter" width="190"]Симона Загорова е станала двойна след любовната мъка Симона Загорова е станала двойна след любовната мъка[/caption]

Разбира се, в нощните клубове и стените имат очи. "Услужливи" познати побързали да уведомят Симона Загорова за заварката на гаджето й като дори предоставили непоклатими доказателства - снимки от свалката на Симеон, направени с мобилен телефон.

Не се знае дали Симона Загорова е изплакала мъката си на Глория, но е ясно, че ще успее да възстанови фигурата си чак, когато постигне необходимото спокойствие на духа. А дали ще съумее да прости на Симеон и да продължи с него, това идните дни ще покажат.