Симона Загорова прави всичко възможно да покаже, че е превъзмогнала това, което се случи между родителите й!

Младата Симона Загорова вчера стартира последния етап от средното си образование, но до нея отново не беше Илия Загоров. Баща й даже не благоволи да чуе щерка си в този така важен ден. Той не й се обади да й честити или да й пожелае успехи. Стори го във Фейсбук, при това като коментар, видя Kliuki.bg. Там, където знайни и незнайни хора се изредиха да пишат на Мони.

Това винаги е била голямата болка в живота на Симона Загорова. Още преди доста години Глория бе споменала, че Илия изобщо не търсел детето си и все едно го нямало. Да, фолк дивата го нарани, изоставяйки го, но той й го върна тогава по възможно най-просташкия и несправедлив начин - оставяйки детето си без баща.

[caption id="attachment_325624" align="alignright" width="300"]Симона Загорова крие болката от детството си Симона Загорова крие болката от детството си[/caption]

Днес вече Илия Загоров пак е част от живота на Симона Загорова. Двамата поддържат връзка в социалната мрежа и дори девойката му ходи на гости понякога в Кърджали. Това обаче не компенсира годините без баща, в които Мони растеше само с майка си и баба си до себе си. Това тя няма как да забрави, защото на всяко училищно мероприятие й се напомняше непрекъснато. Когато на всяка родителска среща идваше само и единствено Глория, мнозина си задаваха въпроса има ли баща всъщност Симона.

Илия Загоров пропусна почти цялото детство на щерка си, но не изглежда да има някакви угризения. Той дори не плащаше полагащата се издръжка с оправданието, че Глория била по-богата от него, за да й дава пари. Сега Симона Загорова е вече почти пълнолетна, но липсата на баща в по-голямата част от живота й си казва думата. Мони опитвала да скрие пред приятелките си своята болка, но не винаги се получавало. Често пъти, когато на празници баща й го нямало, лицето на Симона издавало всичко.