Двамата още не бяха се порадвали на раждането на своята дъщеричка Галина и се разделиха. Симона Загорова и Даниел Милушев сложиха край на любовта си, за шок на всички нейни последователи. Помним как никой не искаше да повярва, че всеки поема по собствен път след подобно щастие - малката Галина, а някои побързаха да обвинят Глория, че не е харесвала бедния си зет и е "побутнала" нещата.

Е, оказа се, че Гло няма нищо общо, пък дори и наистина да не е харесвала Данито. Самата Симона Загорова разкри нещо неочаквано в разговор с феновете си в нета като призна, че с Даниел не поддържат никакви отношения, изключая грижите за дъщеря им, които си поделяли.

Симона Загорова проговори: Ето какво й е причинил бащата на детето й! (не Глория е причина за раздялата им - СНИМКИ)

Мони не разказа нищо конкретно, но беше многозначителна като написа: "Без мен веднъж, значи без мен и завинаги". Какво да ни говори това, освен едно - изневяра.

Огромна е вероятността Милушев да е "кривнал от пътя" и да е сгазил лука с някоя чужда фуста. А Симона не е от тези, които ще седи и ще го чака ревяща. Още повече, че и славата, и парите, и възможностите са при нея, а не при полицая.

Ясно е, че Загорова отдавна не само е отсвирила Даниел, но и напълно го е изхвърлила от мислите си. Само така!

Източник: Хотнюз.бг