Симона Загорова на връх Свети Валентин сподели, че е във връзка. Младата  певица бе изненадана от  гаджето си с красив  букет от рози. С който певицата се пусна на стори.

Загорова коментира кадъра,  като даде да се разбере, че не е  сама, а е в любовна връзка като написа: „Да предизвикаш усмивка на една жена, с внимание и грижа си е чиста проба истинска любов!” И отбеляза  посланието си с емотикон сърце.

Симона Загорова призна, че е във връзка  (Провокира слух, че е заедно с бившия си – Снимки)

А феновете на Симона коментират фотото така: „За нейната възраст може да се похвали със солиден житейски опит и бързо научи кои са стойностните неща в този живот!”

Симона Загорова призна, че е във връзка  (Провокира слух, че е заедно с бившия си – Снимки) - Снимка 2

Но друга снимка направи по-голямо впечатление на почитателите на талантливата изпълнителка. Която през уикенда бе на Боровец с малката с дъщеря. На един от многото кадри Симона се пусна как се забавлява в компанията на свои приятели. Единият от които много ни напомня да бившия й съпруг Дани Милушев,  с когото се разведе. Вижда се, че тя е седнала до въпросния мъж и е станала за малко да се щракне. А до него е и дъщеря й Галина, която едва ли би стояла до някой непознат.

Дали той е новия, стар любим можем само да гадаем, но сме сигурни, че истината скоро ще лъсне наяве,  колкото и да се крие Симона.