Професор Рачев и Симона Згорова бяха звездни гости в отборите на Христо Пъдев и  Милица Гладнишка снощи  в куиза "Кой да знае". И докато климатологът даде всичко от себе си, за да донесе победа за отбора си. То щерката на примата на фолка не спря да позира. Все едно не беше на състезание по знания, а на конкурс по красота.

Симона Загорова не обели дума , но позира в „Кой да знае” като в конкурс за красота (Певицата провали Гладнишка в куизното шоу – Снимки)

Суетната Симона мяташе насам, натам дългата с грива и не успя да отговори смислено на нито  един от въпросите.  Които на момент бяха и смешни. Загорова  единствено се съгласяваше с Гладнишка и подкрепяше решенията й.

Симона Загорова не обели дума , но позира в „Кой да знае” като в конкурс за красота (Певицата провали Гладнишка в куизното шоу – Снимки) - Снимка 2

Това се отрази на цялата игра на двете дами и те загубиха битката с противниците си. Които през цялото време доминираха над тях.

Симона Загорова не обели дума , но позира в „Кой да знае” като в конкурс за красота (Певицата провали Гладнишка в куизното шоу – Снимки) - Снимка 3

За разлика от партньорката си  Гладнишка, която  на моменти имаше страхотни попадения с отговорите, Мони, както я наричат най-близките й се сдоби с куп критики от зрителите. Които се чудят какво прави там, след като нито има достатъчно акъл. Нито пък достатъчно опит, за да блести с интелект. Според тях Загорова се е съгласила да участва в „Кой да знае” да си покаже фигурата и  да направи реклама на себе си и на предаването.

Източник:Фейсбук