Място не може да си намери от яд и болка Симона Загорова. Щерката на Глория е на ръба на нервна криза, защото я удариха там, където най-много боли. А именно по детето й.

Малката сладурана Галина, която е кръстена на баба си Гло, скоро стана на две годинки. Като истинска принцеса тя получи своето приказно парти и беше облечена в красива кукленска рокличка. Разбира се, малката остана доволна, защото още не разбира нищо, но родителката й е плакала от гняв и безсилие, разкриха близки до Мони източници.

Симона Загорова не е на себе си: Удариха я там, където боли най-много - по детето й!

Причината е същата, която пълни очите на много самотни майки в наши дни - биологичният татко на детето изобщо не се появи на тържеството и тотално изостави момиченцето си.

Знаем, че Симона Загорова забременя от бившия си Даниел Милушев едва един месец след като се запознаха. За това кратко време не можеш да опознаеш никого, камо ли бъдещия си партньор и разбира се, се оказа, че двамата са несъвместими като личности.

"Лошото обаче е, че Даниел не се раздели само с Мони, а и с дъщеря си. Какво е виновно детето, че трябва да расте без бащина грижа и внимание?! Да, Глория и Симона го гледат прекрасно, но фигурата на таткото е от огромна важност за всяко дете", коментират източниците.