Симона Загорова намери начин да се сгоди за Симеон Данев, въпреки простестите на родителите им!

Годеж за Симона Загорова все пак ще има. Макар че Глория и Илия са твърдо против, както и родителите на Симеон Данев, младите влюбени са решили да узаконят по някакъв начин своята 3-годишна любов, научи Kliuki.bg.

Младежът обаче ще постъпи като истински мъж, за да направи любимата си щастлива. Родителите му твърдо отказват да го подкрепят в начинанието му да се сгоди и затова Мони е решил да прибегне до услугите на банка, която да му отпусне студентски кредит в размер на 3 хил. лв. С тези пари студентът на УНСС смятал да купи красив годежен пръстен за Симона Загорова.

[caption id="attachment_339138" align="alignright" width="300"]Симона Загорова си изпроси от Симеон Данев годеж, двойката иска да стане семейство Симона Загорова си изпроси от Симеон Данев годеж, двойката иска да стане семейство[/caption]

"Глория глези Мони с много скъпи подаръци и може би пръстен за 3 бона е нищо в техния живот, но Симона е щастлива, защото Симеон прави невероятен жест. Той сам взима нещата в ръцете си, след като майка му и баща му са против този годеж." - споделят приятели на влюбените.

Според слуховете Симона Загорова сама си е изпросила от гаджето си пръстен. Тъй като и двамата не срещат подкрепа от родителите си в това отношение и нямат собствени доходи, Мони се сетила, че възлюбеният й може да ползва една от привилегиите на това да си студент.

Симона Загорова отдавна обмисляла да се сгоди. Това й било фикс идея още откакто навършила пълнолетие през есента на 2014 г. Единствено опитите на Глория да развали ранната сватба отнели толкова време на щерка й да узакони връзката си, но скоро и това ще стане. В момента Симеон Данев чакал да му преведат кредита, за да започне да избира годежния пръстен, който приятелката му така силно желае и толкова дълго очаква да види на ръката си.