Симона Загорова вече крои планове за своята сватба! Глория обаче е против и това не дава мира на младото момиче!

Щерката на Глория е избухнала срещу известната певица заради намеренията си да се омъжи, дочу Kliuki.bg. Слуховете твърдят, че Симона Загорова вече подготвяла сватбата си. Макар да е все още ученичка, тя имала солидна сума в банковата си сметка, която Глория е спестявала до 18-тия й рожден ден. Парадоксалното е, че Мони ще използва парите на майка си за сватбата, при положение че фолк дивата е против венчавката. Това е доста интересен момент, който поставя певицата в шах.

[caption id="attachment_334769" align="aligncenter" width="300" class=" "]Симона Загорова иска брак със Симеон Данев Симона Загорова иска брак със Симеон Данев[/caption]

"Глория харесва много Симеон, но не смята, че толкова ранен брак ще се отрази добре на дъщеря й. Вижте какво стана между нея и Илия. Рано се ожениха и рано приключиха." - коментират близките на семейството.

[caption id="attachment_334770" align="aligncenter" width="300" class=" "]Глория не дава на Симона да се омъжва Глория не дава на Симона да се омъжва[/caption]

Симона Загорова била решена на всичко да се задоми веднага след края на средното си образование и да заживее самостоятелно с любимия мъж. Двамата още нямат собствени доходи, но Мони се надявала, че бързо ще пробие в музиката, след като отдавна присъства в общественото полезрение и вече записа няколко хита с майка си.

[caption id="attachment_334771" align="aligncenter" width="300" class=" "]Симона и Симеон са така щастливи заедно, че ще се женят Симона и Симеон са така щастливи заедно, че ще се женят[/caption]

"Това ще е моят мъж и не можеш да ме спреш. Обичам го толкова силно, че искам да се оженим още тази година." - сразила Глория с думите си Симона.

Примата на родния попфолк също харесвала Симеон Данев, но недоумявала защо щерка й бърза да се омъжва така рано. Всеки родител счита, че перфектната възраст за брак на детето му е между 25 и 30 години, докато Симона Загорова още е далеч от нея.