Симона Загорова вече едва издържа своеволното поведение на Симеон Данев!

Щерката на Глория има сериозни проблеми в любовта. От доста време е със Симеон Данев, но той вече започва да прекалява по крайно неподходящ начин. Симона Загорова чак понякога се отвращавала от това, което  прави гаджето й. А то не е приятно за нито една жена.

Симеон бил просто обсебен от приятелката си. Звънял й по над 10 пъти на ден и непрестанно я искал с него навън. Ревността на младежа също била в изобилие, разкриват негови приятели. Ако научи, че Симона Загорова е отишла някъде без него, Данев побеснявал и вдигал луд скандал.

[caption id="attachment_324720" align="alignright" width="300"]Симона Загорова вече едва издържа поведението на любимия си Симона Загорова вече едва издържа поведението на любимия си[/caption]

Всичко това обаче не е най-лошото. Напоследък младото момче започнало сериозно да прекалява и с алкохола, научи Kliuki.bg. Това още повече отлъсквало Симона Загорова, тъй като по принцип тя ненавиждала пиенето. Така обаче донякъде се обяснява и цялостното поведение на Симеон. В доста от случаите на скандал или среднощни сцени на ревност по телефона, новият студент на УНСС бил сериозно подпийнал, което не е оправдание, разбира се.

Симона Загорова още е много далеч от мисълта да се разделя с първата си истинска любов, но със сигурност трябва да вкара тази връзка в релси, тъй като с годините Симеон Данев може да става все по-неконтролируем.