Симона Загорова съвсем скоро ще сложи халката и Глория ще стане тъща едва на 41-годишна възраст

Красивата щерка на Глория е сгодена. Тази новина гръмна от онлайн медията HotArena.net и може би шокира мнозина, предвид възрастта на Симона Загорова. Тя обаче е лудо влюбена в Симеон Данев и веднага след 18-годишнината си ще сложи халката и ще се превърне в една млада госпожа.

Симона и Симеон са заедно вече над две години. Тяхната любов е изключително сериозна, като и двамата многократно разкриват чувствата си един към друг пред цяла България посредством Фейсбук. Едва ли обаче някой е очаквал толкова скорошна сватба. Засега мнението на Глория и Илия Загоров не е известно. По принцип родителите рядко одобряват брак в толкова млада възраст.

[caption id="attachment_313130" align="alignright" width="300"]Глория става тъща на Симеон прекалено рано, но любовта на Симона не чака Глория става тъща на Симеон прекалено рано, но любовта на Симона не чака[/caption]

Иначе и Глория, и Загоров харесвали много Симеон. Той им бе представен официално, а в момента младата двойка даже е на гости на Илия в Кърджали, където всички ще посрещнат заедно Великден, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_313134" align="alignleft" width="231"]Бъдещото семейство Симона и Симеон Бъдещото семейство Симона и Симеон[/caption]

Глория пък отдавна е близка с възлюбения на Симона и одобрява любовта им. Интересното обаче е, че фолк дивата ще стане тъща едва на 41-годишна възраст. Очевидно младата Загорова следва стъпките на майка си не само по отношение на музиката, а и в личен план. Защото самата Глория се омъжи за Илия Загоров твърде млада, но тогава тя бе 20-годишна, което е малко повече от 18, каквато ще бъде възрастта на Симона Загорова по време на сватбата й.