Силвия Кацарова се прави на толерантна и доволна, че бившият й съпруг има нова сериозна връзка, но очевидно не е добра актриса. Певицата няма как да прости на Милчо факта, че новата му изгора е поне с 20 години по-млада от него и постоянно го задоволява в сексуален аспект.

Именно сексът беше това, което липсваше доста години в семейство Кацарови. Всъщност него го имаше, но не помежду им, а с други хора. И двамата се спукаха да си изневеряват и логичното се случи преди 11 години, когато се разведоха.

Силвия и Милчо Кацарови бяха заедно около 40 години. Те бяха част от незабравимата рок група LZ. Двамата и до днес работят заедно, като продължават да са съдружници в студио „Силвия Мюзик“. Името е отпреди развода им, когато все още се обичаха.

Певицата се правела на щастлива за Милчо, но запознати издават, че не й било приятно, че в любовен аспект той се е уредил преди нея. Освен това младостта на гаджето му допълнително я дразнела.

За разлика от майка си, дъщеря им Теди се радвала за баща си. Тя изживя тежко развода на родителите си, но вече е пораснала достатъчно, за да осъзнае, че по-добре двама души да продължат поотделно, щом не са щастливи заедно. Особено след като и тя се разведе.

Счита се, че композиторът е този, който пръв е напуснал брачното ложе. По онова време имал извънбрачна връзка и бързал да се отдаде на любовницата си.

През годините обаче и Силвия не е била безгрешна. Има слухове и за нейни изневери с хора от музикалния бранш.

БЛИЦ, Crimesbg.com