Зрителите се оказаха в шок днес, когато уж буйната по нрав Силвена Роу се яви в ефир и даде интервю за Мон Дьо. Всъщност шокът на мъжете и жените бе напълно различен - докато вторите цъкаха потресени с език, първите си мечтаеха - ех, защо нямам такава жена...

Работата е там, че Силвена Роу без никакви колебания призна, че не й пречи да бъде наложница на един мъж. На мъжа, когото обича, разбира се. Тя заяви, че в миналия си живот е била любимка от харема на Сюлейман Велики и вероятно това покорство и отношение й е останало оттогава.

"Не ми пречи да върша всичко за мъжа до мен - да го глезя, да го къпя, да му готвя и да го храня. Всичко бих му простила ако го обичам, дори и изневяра", изстреля Роу за ужас на мнозина.

После тя допълни, че с мъжа й са женени от 38 години като през последните 20 от тях тя лично издържа финансово и него, и цялото им семейство. Знаем, че Силвена готви по целия свят като е добре платена, особено в Дубай.

"В Дубай знаят какво мога и страшно ме ценят и уважават. Там съм скривала топката на шейховете с моите ястия и десерти, а и мисля, че между готвенето и секса има много общи неща", твърди Роу.

Източник: Crimesbg.com