Силвена Роу е бясна на хейтърите

Много звездни личности си вадят хляба с инфлуенсърство. Но има  и такива, като кулинарната майсторица Силвена Роу, която си пати заради звездната слава.

Готвачката бе нападната в нета заради теглото и килограмите си. Това се случи, след като тя се похвали с фото от фитнес залата как се поти и извайва тяло над уредите.

„Ама защо се правиш на това, което не си?Не си чак толкова слаба, преструваш се или използваш яко програмките за извайване на лице и на тяло. Имаш нужда да свалиш някое и друго кило“, не спират да се гаврят с нея в нета.

Шеф Роу обаче със спокойствие приема негативните коментари и дава отпор на това, което плюят срещу нея.Тя винаги е била добронамерена и положително настроена, но хейтът срещу нея не спира.

„По никакъв начин не може да ми навредите нито на вътрешно, нито на външно ниво. Единствено Всевишният може да влезе в съзнанието ми. А това, че имам някое излишно кило, по думите ви, просто не е ваша работа“, скочи все пак топ готвачката.

Въпреки това кулинарката е категорична, че се чувства перфектно в тялото си и за нея килограмите й са идеални. А и не спира да хвали, с огромни суперлативи, живота си в Дубай.

Източник: Crimesbg.com