Напуска една от най-силните, но и най-коментираните двойки в риалити формата Един за друг. Радина и Петър изненадващо загубиха последната игра снощи и станаха поредните изгонени понеже не събрахадостатъчно прегръдки от своите съквартиранти във вилата.

Решаваща се оказа подкрепата на Викси и Жорката, които се завърнаха в играта и сега детронираха Ради и Пепи, избирайки двойката другата много млада двойка в играта. Разбираемо понеже по-младите участници наистина имат близки интереси и имат шанс да си останат приятели и след формата. Макар Викси да бе близка и с двата враждуващи лагера, очевидно Ради и Пепи остаха по-назад и сега сред най-приближените й са блогърите Криси и Арти, учителите Ицо и Димана.

Може би най-успешни и щастливи след излизането на Ради и Пепи биха били Арти и Крис, понеже те често имаха конфликти, Пепи беше сигурен че играта освен за воля и точки се играе и като социална игра и заложи на тази тактика. Този път обаче именно това му изигра лоша шега и номинирани бяха всичките им близки приятели, което за миг ги остави без подкрепа и реално извън играта до финалите. 

 

Силна двойка бе изгонена от Един за друг