Абитуриентки луднаха по бюста на Николета Лозанова

Луда истерия е обхванала зрелостничките преди традиционните абитуриентски балове. Докато в близкото ни минало баби и дядовци даряваха любимите си внуци с двайсетачка при успешно завършване на средното си образование, положението днес е далеч по-сложно. Малките лудетини вече не се задоволяват само с няколко банкноти, а те искат от тати да им подари изкуствени импланти.

Въпреки че по-скоро силиконовите бомби ще им ходят ако участват в конкурси за изкуствени красавици, а не за бала при завършване на средното им образование. Но и при силиконовите инжекции в „женските си аксесоари” нашенските момичета имат предпочитания. Най-вървежният ни хирург д-р Ангел Енчев е сътворил своеобразна класация за техните предпочитания.

Силиконовите прелести на моделката Николета Лозанова е топ едно в класацията. За даденостите на съпругата на футболиста Валери Божинов мечтае всяка втора от зрелостничките.

[caption id="attachment_314644" align="alignright" width="300"]Силиконовата обиколка на Николета Лозанова е мечта за зрелостничките Силиконовата обиколка на Николета Лозанова е мечта за зрелостничките[/caption]

Възстановяването при една такава интервенция трае от три до пет седмици след извършването й. Но има едно голямо „но”. Д-р Енчев заявява, че вкарване на чуждо тяло с цел уголемяване на обиколката не се прави на девойките преди да навършат 18 години.

Просто устройството на организма е такова, че преди навършване на тази възраст вмешателството с цел коригиране или изпълнение на нечий каприз може да доведе до тежки, често невъзвратими последици. Нещата се случват само при явен дефект, като различие в големината на обиколката, при явна асимилация на бюста, както и други малформации.

Но трябва ли толкова дълго да се чака, прие положение, че съвременните жени раждат и се женят след 28-30-годишна възраст. Другата мечта на абитуриентките са новите, пухкави устни.

За модел дванадесетокласничките посочват прелестната уста на холивудската легенда Анджелина Джоли. Любимата на Брад Пит е сочена като топ едно в предпочитанията им.

Ринопластиката, корекции на носа и ушите, както и извайване на тялото са сред най-желаните мераци, с които младите момичета прекрачват прага на пластичния хирург преди бала си.