Това признание на позабравеният Къци Вапцаров потресе всички

Бившият водещ на „Риск печели, риск губи“ призна в свое интервю, че е „спал с всички момичета на късмета“.

Признанието му втрещи мрежата.Определено продуцента не е такъв шушумига, какъвто изглежда на пръв поглед, а има солиден опит с жените.

Вероятно и съпругата му знае за неговите „подвизи“, когато водеше култовото предаване.

Русолявият водещ не спирал да се фраска, че и преди да срещне своята Меги, доста е палувал и вкарвал в кревата един куп гаджета. На всичкото отгоре не момичетата, а той ги избирал и дори се гаврил с тях.

Неговата законна половинка била единствена в тефтерчето му, която той не преследвал. Запознали се на един купон и оттогава тя не се отделила от него. Отначало той не й обръщал внимание. Но в един момент останал без гадже и решил да даде шанс на Меги. Чудото се случило и после двамата създали и отгледали трима синове.

Житейската му половинка била до него и когато той направил грешно бизнес начинание, което едва ли не го превърнало в бедняк.Но нещата се стабилизирали и после той бил благодарен, и се радвал на любовта, с която половинката му го дарявала непрекъснато.

„Вече стигнах до идеята, че без секс се живее по-добре“, признава Къци. Интересно какво ли е мнението на съпругата му Меги, питат зевзеци.

Източник: Лупа.бг