Ех, тези пари... Има ли ги, дори самоунижението не знае дъно. Максимата е стара като света, но за енти път се потвърди днес от Анита Димитрова. Бившата на Димитър Рачков буквално се е поболяла откакто той я заряза и сън не спи от мисли как да си го върне. Него или парите и връзките му, разбира се.

След като с Митето вече не са двойка, Анита рязко спряла да бъде желана в компанията на Рачков, която се състои все от известни и доста заможни българи. Анитка най-много тачела отношенията си с Кремена и Маги Халваджиян, но семейството спряло да я кани и да я иска около себе си, щом не е с Митко.

Близки до блондинката разкриха, че тя изпаднала в нервна криза и постоянно мислела как да се върне обратно при бившия си. Стигнала дотам, че го уверила, че ще му роди дете - нищо, че той вече има пораснал син, който е по-близо до нейната възраст, отколкото Рачков.

"Митко се увери, че няма бъдеще с Анита, още повече, че не само рядко имат общи теми за разговор, ами тя се наниза и на Джуди Халваджиян. Абсурдно е да се събере пак с нея, макар тя да му звъни през ден. Анитка направи малка пауза в началото и се отдръпна, защото вярваше, че той ще я потърси. Като видя, че не става, започна да му досажда", коментират източниците.

И я съветват да е оглежда за друг богаташ, защото Рачков е кауза пердута.