Откакто е завършила висшето си образование, с което толкова се хвали, вече цели 15 години Антония Петрова не работи. За целта винаги си взима богати съпрузи, които поемат всички разходи по нея, а в замяна тя им доставя малко секс.

Така беше с руснака Александър Бередин, така е и сега с Ивайло Батинков. Последното нещо, което Мис България 2009 е, е домакиня. Макар да твърди друго, колеги я хванаха на „местопрестъплението”.

Антония Петрова и мъжът й Батинков бяха уловени да нагъват бургери в заведение за бързо хранене на бул. „Черни връх” в столицата. Очевидно миската не готви на мъжа си, та се налага да го тъпче с вредна готова храна, която на всичкото отгоре той плаща. Като не работи, поне да готвеше, но уви.

По-страшното е, че освен никаква съпруга, Тони се оказва и никаква майка. Макар да не работи, тя често поверява двете си деца на бавачка, а самата тя отива да се забавлява или при друг мъж, не се знае.

Децата не бяха с родителите си по време на случката с бургерите, което ясно подсказва, че за тях те са бреме  и затова бързат да ги пробутат я на бавачка, я на някоя от бабите им.

Да си никаква майка и домакиня, когато не работиш, говори за една огромна наглост, каквато Антония Петрова притежава. Освен това лъсна и позьорството й, че е изискана, а в следващия момент нанизва зъби върху хамбургер като някоя дивачка.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com