Раздялата на Венелин Петков с Николета Маданска става все по-скандална. Двамата не са заедно от няколко месеца, но по-шокиращото е какъв мъж и баща се оказа бившият началник в БТВ.

Очевидно на Венелин не му пука къде и как ще живеят децата му, защото не им е оставил просторната си къща в Бистрица. Николета и синовете им в момента живеят при родителите на журналистката в „Лозен”.

Спортната репортерка е принудена да отглежда двете си невръстни деца в доста по-тясно пространство от това, на което е свикнала и което й е нужно. Петков обаче бил категоричен, че няма той да се изнесе, тъй като къщата е негова.

Много бащи оставят семейния дом на майката след раздялата, тъй като тя отглежда децата им. Венелин обаче не бил от тях, при него егоизмът бил в огромни количества, той е и в основата толкова късно да създаде семейство.

Николета не искала къщата на Петков, въпреки че ако заведе дело, може и да я получи до навършването на пълнолетие на малкия й син, понеже няма недвижима собственост на свое име. Тя просто била много разочарована от Петков като мъж и като баща.

Журналистът изобщо не обръщал внимание на децата си, докато още били семейство. Постоянно бил вкиснат заради уволнението от БТВ и намалелите му доходи. Често крещял на жена си, не й помагал по никакъв начин в грижите за малките и всичко това много огорчило футболната щерка.

Ники била сломена, че изобщо не е познавала Петков и той се оказал напълно различен човек от това, което тя си е мислила, че е. Тя го считала за сериозен мъж, който ще се грижи за семейството си и ще го подкрепя, а всичко това рухнало след появата на децата, когато отговорностите се увеличили.

Източник: Уикенд