Лео Бианки не постъпи никак мъжки с жената до себе си. Цели 20 години Лучия беше до него във всяко едно отношение, роди му близнаци, които сега са на 11 години, а той се ожени за нея едва преди дни.

Сватбата беше в началото на юли и в родината на двойката Италия. Пристанищното градче в централната част на Апенините Фалконара Маритима стана домакин на събитието.

Лео се е изръсил здраво за партито. То се е провело в замък, построен през 11 в. Сградата е на цели 1000 години и това е направило венчавката още по-атрактивна.

Интересното е защо чак сега Бианки се реши на тази стъпка. Той е във връзка с Лучия още преди да участва във втория сезон на „Биг Брадър“ и да стане известен.

Именно Лучия е убедила Леонардо да се пробва в предаването. Самата тя също е кандидатствала, но не са я одобрили. Лео също не попадна в първоначалния подбор, а влезе като резерва и стигна до второто място през далечната вече 2005 г.

През всичките тези години собственикът на вериги пицарии е смятал, че може да срещне по-подходяща половинка. Дори се говори, че е изневерил на Лучия неведнъж със сервитьорки от заведенията си.

Когато ударил 50 г., Лео се уплашил, че ще остарее сам и побързал да „върже“ Лучия. Той се притеснявал, че един ден ще му бие шута, защото тя знаела за изневерите му и е истинско чудо, че остана с него, а сега се и омъжи за него.

Припомняме, че Леонардо Бианки се води като вечният прецакан от „Биг Брадър“. Счита се, че преди 19 години са му отнели победата нечестно, а целта е била да не стане шампион чужденец. През 2013 г. Лео завърши на второ място и в „Биг Брадър Ол Старс“, като тук е повече от ясно, че някой любовник плати за победата на развратната Златка Димитрова.

Източник: Crimesbg.com