Диляна Попова е от хората, за които закон няма, щом могат да си го позволят. Това стана ясно, след като се разбра, че рискува живота на собствения си син.

Наш репортер забеляза, че актрисата не спазва правилата за движение по пътищата, тъй като 7-годишният Борил се вози на предната седалка на нейния „Нисан“. Нещо, което е забранено по закон.

Подобно своеволие е много опасно, защото мястото до шофьора се води като на рисковото място. Затова е абсолютно безчинство да слагаш детето си там.

В момента обаче Попова е на върха на щастието. Тя е лудо влюбена и може би затова не разсъждава трезво.

От близо половин година Диляна има връзка с ресторантьора Лъчезар Захариев. Двамата изглеждат много влюбени, тъй като се натискат дори на обществени места.

Малкият Борил пък нямал нищо против евентуалния си бъдещ пастрок. Той бил наясно, че майка му и татко му няма как да се съберат отново и го бил приел.

Както е известно, Диляна и Асен се разделяха и събираха постоянно, докато накрая установиха, че не са един за друг. Борил е резултат от тяхната 3-годишна връзка между 2011 и 2014 г. След пауза от 5 години двамата отново се събраха, за да се разделят пак преди година.