Изродите сякаш се множат. Въпреки ареста на Георги Георгиев от Стара Загора, въпреки многохилядните протести из цялата страна, въпреки мъките на нечовешки тормозеното момиче Дебора, се появиха и нови изверги. Пак от Стара Загора.

Шокиращ и брутален чат се появи в мрежата и вдигна полицията на крак, след като в разговор с приятел, момче, явно познат на Георги Георгиев, отправи явни заплахи към пострадалата девойка - при това заплахи за убийство.

"Тая не 400, а 800 шева заслужаваше. Такива трябва да са под ножа, да им покажеш кой си и кой командва. Георги ми е авер, а заради тая сега е в ареста. Пикла! Ще я приключа", съвсем сериозно се заканва въпросният приятел на арестувания.

Другото момче в чата се опитва по всякакъв начин да обясни на изрода, че не бива да говори така, че това не е правилно, но онзи ни приема, ни предава. Продължава да настоява на своето и се кълне, че ще я довърши.

Моментално е сезирана полицията и се очаква наглецът да бъде привикан и задържан, дори и да се е шегувал, за да се прави на мъж. Защото подобни неща не са за шега, дори и наум.

Обществото у нас вече се вдигна и хората следят под лупа какво се публикува в мрежите. А подобни изцепки се докладват масово. И с право!