Глория се оказа от немного добрите гаджета, защото е пълна егоистка и мисли само за себе си в една връзка. Това стана ясно от интервюто й по сръбската телевизия DM SAT за предаването „Maximalno opusteno”.

Певицата не запази достойнството на мъжа до себе си Добромир Добрев, изкарвайки го някакъв просяк за секс, който я свалял 5 години, докато тя най-после му пусне. Дори все още не му се е отдала напълно духом, защото каза, че ще се разбере дали този мъж оценява, че му е дала шанс.

В Сърбия може и да не знаят кой е гаджето й, но е лесно да се предположи, че това интервю ще достигне до България. На практика тя го изложи пред цялата му родина, което говори колко го обича.

Всъщност Гло неслучайно е известна като ледената кралица. Не е само заради песента й с такова заглавие, а и заради характера й. Примата на попфолка изглежда студенокръвна и може би е, защото не е известно някога да е била лудо влюбена.

Използва Илия Загоров за пробив в музиката, той на практика я създаде, направи й и бебе. Детето обаче не я спря да му бие шута, щом видя големите пачки на мутрата Георги Илиев.

Сега певицата отново не изглежда влюбена, а по-скоро използва Добри за секс. Той е с около 15 години по-млад от нея, с мускулесто тяло и Гло го ползва само за плътски удоволствия.

Източник: Crimesbg.com