Ангелът на семейство Стораро е слаб. Фики постъпи точно така, както баща му. Изневеряваше на жена си постоянно и накрая логичното се случи.

Певецът вече е разведен мъж. Гюлджан, от която има дете, му би шута заради системните мърсувания с леки жени.

За разлика от Тони Стораро, който криеше по-добре изневерите си и жена му е знаела само за няколко, Фики не успявал да ги скрие толкова добре, а вина за това има и днешният свят, в който социалните мрежи са навсякъде.

Фикрет започнал да хойка по чужди жени още от самото начало на брака им. С цялата си наглост той изневерявал дори по време на бременността на жена му.

Двойката е разделена от 1 година, но до развод се е стигнало чак преди няколко седмици. Така чалгарят от турски произход вече е свободен да си ходи необезпокоявано по различни жени.

В случая големият потърпевш е синът му Тунчей. Детето ще трябва да расте с разделени родители, защото баща му не може да си държи ципа на панталоните закопчан.

Очевидно обаче Фики Стораро не мисли за това, а го интересува само да мине колкото се може повече жени. Той е имал връзки и със свои колежки, най-известната от които е Преслава, но това беше преди брака му.

Жена му Гюлджан, като всички мюсюлманки, била възпитана във вярност и покорство. Тя се примиряваше, когато мъжът й никъде не я взимаше със себе си по светски събития, а се оказва, че е имало причина.

Фики е искал сам да ходи по тези места, за да може да забива различни жени. По този начин той се чувствал мачо, което е избиване на комплекси.

27-годишният чалга изпълнител показва комплекси от самото начало на кариерата си. Именно затова напомпа такива огромни мускули, мислейки, че по този начин ще може да сваля жени под път и над път. Като всеки посредствен мъж, очевидно смята, че може да свали жена само с външен вид, но и само посредствени жени му се връзват, така че има резон в действията му.

Една жена го взе заради самия него и той й разби сърцето, оставяйки я без мъж и с малко дете на ръце.

Източник: Crimesbg.com