Джино Бианкалана бил фалирал и отпрашил обратно в Америка, за да работи и да избяга от дълговете си у нас - тези неща се тиражираха от седмици, след като стана ясно, че половинката му Кристиана Канева е сама в отглеждането на дъщеря им Данаила. Всъщност лекарката гледа детето си с помощта на своите родители, които й помагат много.

Е, огромна част от тези слухове се оказаха лъжа. Вярно е, че Кристиана и Джино са разделени и тя не иска да чува за него, но не е вярно, че той е в САЩ. Бианкалана си е у нас и редовно е засичан из магазини и заведения, както и в Драгалевци, където просто се оказа, че е преместил ресторанта си. А самият той живеел в луксозен комплекс над Околовръстното.

Пита се тогава - защо, аджеба, този мъж не беше на първия рожден ден на единственото си дете и защо се държи така, все едно е ерген?! Очевидци разказват, че редовно го виждат по разни лъскави кафенета и ресторанти, както и да джитка с тузарския си автомобил. За малката си щерка обаче явно няма време, както и за жената, която се кълнеше, че обича и която бе плътно до него след катастрофата с мотора и операциите, които му бяха нужни, за да раздвижи крака си отново.

"Що за баща е този?! Срам и позор! А това момиче го подкрепяше и го хранеше в устата, когато беше зле. Напълно я разбираме, че не иска да го вижда и дано си намери истински мъж", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com