Момиче с характер е щерката на държавния глава - Румен Радев. Младата Дарина Радева неслучайно си е избрала актьорското поприще, за което е направо задължително да си с чепат нрав и леко луд (в добрия смисъл, де)...

Щерката на президента Радев показа характер: Дарина отново щедро показа прелестите си! (виж тук - СНИМКА)

Мацката хич не се и трогва от мнението на околните и коментарите на потребители в нета, че щом е наследник на действащ президент, то трябва да се "обира" и да се държи прилично. Но пък какво неприлично има да се покажеш по бански, смята Дарина.

Преди часове тя качи поредната си снимка, на която щедро показва прелести. Радева е на плажа и е вече по мръкване. Не е ясно кой е фотографът, предполагаме, че гаджето й, но фотото се е получило добре. Развяла бурна грива, младата Радева позира като модел леко замислена.

Сред коментарите по повода не липсваха и критични такива, които съветват Дарито щом ще се снима в натура, поне да си сложи малко "подплънки" на горния етаж.

"Така де, плосичка идва нещо. Иначе е добре във фигурата, но моцарелите хич ги няма. Тате има парички, да й даде, че да я видим в топ форма", майтапят се зевзеци. Други пък ги скастрят и настояват, че Радева е интелигентно момиче, а не поредната куха патица.