Щерката на Пол Уокър - Медоу не може да се справи без татко си!

В истински кошмар живее щерката на звездата Пол Уокър след неговата смърт. Тийнейджърката Медоу не може да се справи без любовта и подкрепата на татко си, а основната причина за това са непрестанните и жестоки кавги между биологичната й родителка Ребека Сотерос и баба й по бащина линия Черил.

След кончината на Пол Уокър, който загина в зверска катастрофа, двете жени буквално са се хванали за гушата, а бабата на Медоу иска да отнеме родителските права на Ребека, това разкриват близки до семейството източници пред щатските медии.

[caption id="attachment_311619" align="alignright" width="225"]Пол Уокър липсва страшно много на обърканата тийнейджърка Медоу Пол Уокър липсва страшно много на обърканата тийнейджърка Медоу[/caption]

На пръв поглед право в разправията има бабата на Медоу, която за нищо на света не иска малкото момиченце на Пол Уокър да има взимане-даване с родител, който редовно злоупотребява със спиртните напитки и забранените вещества. Ребека Сотерос е била пристрастена и точно затова Медоу е живеела при Пол Уокър месеци, преди той да загине.

От цялата тази ситуация обаче страда най-много самата Медоу, която има силна нужда от своята майка сега, когато Пол Уокър вече го няма. Момичето се разкъсвало между баба си и Ребека, която умолявало да изпълни заръките на Черил и да влезе в клиника за лечение.

Към момента поне Ребека Сотерос се е съгласила и е обащала да вземе мерки за преодоляване на състоянието и зависимостта си към огнената течност, тъй като само тогава ще има нормален достъп да общува с Медоу. "Това е желанието на Пол Уокър и аз ще го изпълня, ако ще да умра", зарекла се баба Черил.

"Всички са прави за себе си, но се тревожим за Медоу. Момичето е в най-трудната възраст, а животът й е ад. Пол Уокър беше единственият, с когото беше най-близка и можеше да сподели всичко. Черил и Ребека трябва да се разберат най-сетне, за да не аннесат непоправима вреда в живота на Медоу", канеторични са близки до семейството на Пол Уокър.